2023-01-22 – Mireia Sosa queda campiona d’Espanya de 50 km ruta.

L’atleta Lleidatana, Mireia Sosa, aquest dissabte, 21/01/2023, ha quedat Campiona d’Espanya ABSOLUTA de 50 km. i també en la categoria F-40,  en el Campionat d’Espanya en Ruta celebrat a Burjassot.
 
Es tracta d’una proba oficial del calendari nacional de la R.F.E.A., amb etiqueta de Bronze de la IAU.
 
El temps emprat per la Mireia per a cobrir la distància ha estat de 3h34 min 54 seg, temps que esta 5 minuts per sota de la marca mínima demanada per a poder ser seleccionada per a participar en el Campionat Mundial de 50km en ruta a Sud-àfrica el setembre d’aquest any.
 
La Mireia ha quedat un minut pel davant de Trinidad Romero, integrants ambdues de l’equip espanyol al Mundial de 100 km. a Croàcia el 2018, d’Eva Pareja medallista en 50k y 100k. i de la debutant Esther del Fresno. També hi van participar les atletes del C.A.El Sitges Katharina Muhlhoff, Isika Sandoval, (Nogalte.Hogar Lumbreras) i Mª Isabel Sixto (LEA La Blanca).
 
Esperem que la Federació tingui en compte aquest extraordinari temps i seleccioni a la nostra atleta.
 
MOLTES FELICITATS, Mireia !!!!!
 
Podeu veure la classificació seguint aquest enllaç :  Classificacions
 
Translate »