2021 – El regidor d’Esports, Ignasi Amor, saluda els atletes olímpics Bernat Erta i Ayad Lamdassem

Reproduïm la noticia apareguda a :

https://www.paeria.es/cat/ajuntament/noticies.asp?Detall=True&IdNoticia=35837&Dia=-1&Mes=-1&Any=2021&IdDepartament=-1&TextCerca=&Consulta=False&PaginaAnterior=/cat/ajuntament/noticies.asp&Pagina=1

Creiem que aquests atletes, tal com s’ha fet en altres ocasions amb els de Piragüisme i/o bé altres esportistes destacats de Lleida, mereixent ser rebuts al Saló de Plens de la primera entitat Municipal i pel Paer en Cap a més a més del Regidor.

No deixa de ser un cert menyspreu, segons la nostra opinió, a l’esport base de tots els esports. 

Data de publicació: 22/10/2021

Ha assistit als seus entrenaments a la Pista de les Basses per a felicitar-los pels seus exits, que són alhora èxits per a la seva ciutat

Ignasi Amor amb els dos atletes
olímpics a la pista municipal de les Basses
 
El regidor i els atletes olímpics s’han fotografiat
amb la base d’aquest esport a Lleida
Ignasi Amor amb els dos atletes olímpics a la pista municipal de les Basses
  El regidor i els atletes olímpics s'han fotografiat amb la base d'aquest esport a Lleida
Tots els drets dels documents gràfics pertanyen a l’Ajuntament de Lleida

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Ignasi Amor, ha visitat aquesta tarda els entrenaments de Bernat Erta i Ayad Lamdassem, a la pista municipal d’Atletisme de les Basses, per a felicitar-los pels seus darrers èxits esportius.

Amor ha saludat els atletes i ha comentat amb ambdós la seva experiència i participació en els darrers Jocs Olímpics, que s’han celebrat a l’agost a Tòquio, on varen tenir una brillant actuació. Ayad Lamdassen va aconseguir el diploma olímpic, en quedar en cinquena posició de la Marató; mentre que Bernat Erta, malgrat la seva joventut, va arribar a la semifinal del 4×400 metres mixt.

El regidor d’Esports els ha esperonat a continuar progressant en les seves trajectòries personals i esportives, ja que els seus èxits ho són també per a la seva ciutat, ja que es converteixen en ambaixadors pel món en les proves on competeixen.

Translate »