2022-03-28 : Presentació 1ª Marató de Lleida

Lleida tindrà la seva marató

Xavi Bonastre  28/03/2022 

El 30 d’octubre s’hi correrà per primera vegada una marató i així s’acabarà amb la mancança històrica de ser l’única capital catalana que mai ha tingut la mítica prova

Aquest dilluns s’ha presentat a la Diputació de Lleida la primera edició de la marató de la ciutat, que es disputarà el 30 d’octubre vinent. D’aquesta manera es posarà punt final al fet que la capital del Segrià sigui l’única capital catalana que no ha acollit mai la mítica prova dels 42 km i 195 metres.

Precisament per poder acabar amb aquesta mancança atlètica, es va crear l’Associació Esportiva Marató Lleida, que, amb el suport de la Paeria i la Diputació de Lleida, ha pogut fer realitat el somni dels corredors de fons de les comarques lleidatanes.

La cursa, a més de passar pels principals carrers de la ciutat, transitarà també pels termes de Torre Serona, Benavent de Segrià i Vilanova de Segrià. La sortida i l’arribada de la marató estarà ubicada al parc dels Camps Elisis de Lleida.

A l’acte de presentació hi han assistit Sisco Larrull, president de l’Associació Esportiva Marató de Lleida, Jordi Verdú, diputat d’Esports de la Diputació de Lleida, i Ignasi Amor, regidor d’Esports de l’ajuntament de la ciutat. No hi ha faltat tampoc l’atleta Ayad Lamdassem, l’actual recordman d’Espanya de marató, que està afincat a Lleida des de fa anys. Lamdassem disputarà la cursa de 10 km que es farà paral·lelament a la marató, ja que a l’agost té previst participar en el Campionat d’Europa de Marató.

 

 

Translate »