Berta Segura, sisena al campionat del món d’atletisme sub 20, a Cali (Colombia)

La Lleidatana Berta Segura queda sisena en la final dels 400 ml al mundial sub20 de Cali (Colòmbia).

Després de guanyar la seva semifinal, la Berta ha aconseguit el sisè lloc en la final dels 400 ml, lloc no menyspreable, doncs hi eren les millors atletes del món, i el fet d’arribar a la final d’aquesta prova, ja diu de la classe de la Berta.
Al juny d’aquest any, va assolir un registre de 52″ 27/10, el que va representar un nou record d’Espanya i de Catalunya, no cal dir de les terres de Lleida, Sub20,  que ella mateixa tenia des del  2019.
A Nerja, tot just en fer 19 anys, va quedar segona al Campionat d’Espanya Absolut.
Cal donar-li l’enhorabona i els millors desigs de progrés a l’atleta Lleidatana.

Més informació a :   Facebook LLEIDA UA